top of page
Search

Recomandări pentru discurile Multilayer (multistrat)




Cu discurile DD cubeX²® ML garantăm culori conforme cheii VITA® precum și un gradient de culoare continuu și uniform. În zona incizală croma este redusă pentru a obține nu numai culoarea, ci și translucența necesară. Prin controlarea refracției luminii este revelată translucența foarte ridicată a zirconiului cubic în zona incizală. Astfel, veți obține cel mai natural aspect posibil pentru restaurările anatomice (monolitice) – doar frezați, sinterizați și glazurați!



Intensitate optimizată a culorii


Pe baza feedback-ului pozitiv primit deja de la clienții noștri, am adăugat retușuri de finețe la conceptul nostru de zirconiu DD multistrat. Versiunea optimizată are nu numai mai multă croma, dar și culorile sunt mai apropiate de cheia VITA®. Pentru un aspect mai natural, zona incizală a fost redusă, iar straturile intermediare au fost aliniate la toate discurile, indiferent de înălțimea acestora – un concept fix pentru toate.



Gradient continuu al culorii


Între două straturi principale există întotdeauna un strat de tranziție, care combină culorile celor două straturi principale și uniformizează trecerea, obținându-se astfel un gradient continuu al culorii. Fiecare disc de zirconiu DD multistrat în culoare Vita® pe care îl oferim are un sistem propriu de colorare, adaptat la nuanța de bază, deoarece nu contează numai procesul de fabricație, ci în egala măsură și conceptul de colorare.



Nesting (poziționarea în disc)


O diferențiere mai mare a straturilor în software-ul de poziționare precum și un concept simplu al stratificării facilitează așezarea corectă în disc. Indiferent de înălțimea discului, zona incizală are 3,5 mm și o zonă intermediară de 4,2 mm, deci numai zona „corpului“ crește odată cu creșterea înălțimii discului.


În timpul sinterizării, zonele de tranziție de uniformizează și mai mult, prin difuzarea aditivilor de culoare. Nu va mai fi posibil să diferențiati straturile și să precizați înălțimea fiecărui strat, neexistând limite clare.


Discurile DD multistrat sunt disponibile în culorile A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, C2 si D3 și în trei înălțimi diferite– 14, 18 si 22 mm. DD cubeONE® ML este disponibil suplimentar față de DD cubeX® ML și în culorile: bleach, C1 și D2.




Înălțimea straturilor, pre-sinterizate – pentru software-ul Dvs. de poziționare în disc (nesting)


87 views

Comments


bottom of page